Vår lägenhet

Lägenheten vi har flyttat in i ligger i Newport Beach, vilket är beläget ca 1 h med bil söder om LA. Vi var hit tidigare i vår för att leta var vi ville bo och förhoppningsvis hitta något bra ställe. Detta var ett av dem som vi tittade på, men vid det tillfället så fanns inga lägenheter med den planlösningen som vi ville ha lediga. Dock hade vi turen att det blev en ledig pga en cancellering så den stod ledig när Mattias kom hit i slutat av mars.

Vårt område från luften

Nära vattnet

Vi har två sovrum och två badrum, ett stort vardagsrum som sitter ihop med matdelen och så ett tillredningskök som är öppet mot matdelen. Vardagsrum och matdel vetter mot den stora terassen som ligger i perfekt solläge och med havsutsikt, så vi kunde inte ha fått det bättre än så här!

Vår planlösning

Inom vårt lägenhetsområde så ligger det tre pooler, varav den närmast oss är åretruntuppvärmd, öppen till 22 på kvällen och har en jacuzzi. Vidare så finns det tre tennisbanor, även de öppna och upplysta på kvällen, samt ett gym där de även ger klasser två dagar i veckan. Nu har vi alltså ingen ursäkt alls för att inte träna, speciellt inte jag som är ledig om dagarna än så länge. 🙂

Poolområde

Anyone for tennis?

Advertisements

9 thoughts on “Vår lägenhet

  • Vet inte… 😦 Är ju som sagt ingen expert på detta, men ska klura ut hur man gör så att det går att läsa på smartphones också. 😀

 1. Löööööve reading….o jag känner igen min flytt till Las Vegas, sova på luftmadrass o äta på kartong bord…… bon apetit!! En sak… jag kan se alla fotona, men inte de detta inlägg… ???
  Stor kram, o ta det lugnt med cupcakes´en… 🙂 dvs , inte mer är 15 om dagen!!

  • Hihi, som tur är så närmar sig flyttlasset nu så har vi tur så är det här inom ca 1,5 vecka. 🙂
   Konstigt med fotona. Johanna ovan säger detsamma. För mig så syns de, men får kolla lite på detta och se vad som kan ha gått fel.

 2. Oh, ser inte så pjåkigt ut det där!! Helt underbart faktiskt!! Om ni stannar i 3 år så kanske Mikael och jag hinner komma och hälsa på när barnen hunnit bli lite större. Kram!

 3. Men åh. Vilken tur att du har lite tid över att njuta extra av din vackra omgivning Sara 😉 Ja, man kommer osökt in på en längtan till Californien man inte riktigt visste att man hade =)) Kramar på er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s