Helgens drinkar och träning

I helgen har vi varit riktigt duktiga och tränat ordentligt. Vi vaknade runt nio i går och gav oss ut på en runda innan frukost. Mattias sprang och jag tog en power walk på 7 km rung Balboa Island. Sen testade vi tennisbanorna för första gången. Det var jättekul, men jag behöver träna en hel del. Tur att det börjar lektioner på onsdag! Efter det åt vi en fantastiskt god frukost på bl.a. färsk frukt. Jag bara älskar hur man kan köpa färsk mango och jordgubbar till ett väldigt bra pris här! Så min frukost består nu i princip dagligen av mango och jordgubbar skurna i bitar och serverade med yoghurt. Mums!

Fruktfrukost på terassen innan utemöblerna var inhandlade

Efter det så åkte vi och köpte de utemöbler vi hittat och på väg hem så ringer Fairyal (Mattias chefs fru) som var ute och körde med April (en kollega till Mattias). De var utanför vår lägenhet och var sugna på drinkar. 🙂 Vi hoppade in i deras cab och körde iväg till Balboa Bay Club där vi satte oss på uteserveringen och njöt i solen med några glas kall Chardonnay. Fantastisk uteservering och mycket trevligt sällskap! 🙂 På kvällen blev det grillning som jag skrev om igår.

Balboa Bay Club sett från havet

Söndagen började med en cyketur runt Back Bay naturreservat vid ca 08.30, vilket är en ca 2 mil lång runda runt ett delta där det bor en massa olika fåglar och andra skyddade arter. Vi hade tur då det var lätt mulet på morgonen och inte blev allt för varmt. Alldeles nära vår lägenhet så är det en påfart till denna cykelväg, vilket gör det väldigt enkelt att ta sig dit.

Back Bay nature reserver

Rutten vi körde. Vår lägenhet ligger alldeles ovanför Balboa Island så alldeles nära botten på rutten.

Efter en härlig cykeltur och en god frukost i solen på terassen, för första gången på riktiga möbler, så mötte vi upp en svensk tjej som bor i Corona del Mar (en del av Newport Beach). Hon heter också Sara och jobbar som Supply Chain Manager på ett norskt modeföretag som heter Moods of Norway. Det är tydligen en väldigt stor och populär klädkedja i Norge och även här i USA som har kläder i stil med Tommy Hilfiger. Sara hade bott i LA av och till sedan förra sommaren, men flyttat till Newport Beach för ca en månad sedan. Vi tog en Starbucks take away promenadfika och gick runt Balboa Island i solen. En mycket trevlig tjej som kände några andra svenskar som vi ska träffa framöver. Hon nämnde även att Maria Montazami har en fund raiser hemma hos sig om några veckor dit hon tänkte gå och skulle kolla om hon kunde ta med några gäster (mig och Fairyal). Blir intressant…. 😉

Efter det så kom Fairyal hem till oss (Joe, hennes man, var på jobbresa i helgen) och vi satt och njöt i solen på terassen med några drinkar i handen.

Det är verkligen helt fantastiskt att ha möjligheten att sitta ute hela dagen i solen och bara njuta! Livet är underbart! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Helgens drinkar och träning

  1. Så Hollywood fruar nästa 😉

    Blir väldigt avundsjuk bör jag läser, låter otroligt härligt!!! Det är du helt klart värd!
    Jag fram emot varje inlägg, är trogen prenumerant 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s