Hollywood baby!

I fredags så skulle Mattias in till LA på ett möte, varpå jag efter avslutad lunch med Fairyal och Carolyn (en Irländska som vi lärt känna)  hämtades upp. Vi var inne i Hollywood runt 15.30-tiden och medan Mattias hade möte så gick jag runt på Hollywood Blvd och tittade på stjärnorna på marken och allt folk som går omkring där. Det är ett rätt så fascinerande ställe för då man på TV ser kändisar som får sin stjärna på walk of fame så ser det alltid så flashigt ut, men egentligen så är gatan rätt så sunkig med en massa turister, halvofräscha restauranger och caféer och så en stor mängd skådiswannabes som är utklädda till diverse kända figurer, samlade utanför främst Kodak Theatre och Madame Tussaud’s. Jag förstår inte varför så många vill bo i detta område!?

Hur som helst så hittade jag några svenska stjärnor på Hollywood walk of fame:

Efter att jag hade strosat runt där i ca 1,5 h så var Mattias klar med sitt möte och vi åkte ner till Rodeo Drive där vi parkerade och kollade in lite olika butiker och ett betydligt fräschare område.

På kvällen hade vi reserverat bord på en Japansk restaurang som heter Koi. Maten var fantastiskt god och inredningen väldigt snygg, men servitrisen var sådär tråkigt inställsam på ett väldigt ytligt sätt. Hon frågade oss säkert tio gånger under middagen hur allt smakade, vilket ju kan anses trevligt och omtänksamt, men vi hade kunnat svara att den smakade sk*t och hon hade ändå sagt: Oh, great! och gått vidare. Väldigt genuint…. NOT! Vi beställde fem olika rätter som vi delade på där tre stycken blev våra favoriter: min – fried rice with spicy tuna; Mattias – lobster tacos (bild nedan); och bådas – Kobe beef carpaccio. Mmmmmmm!!!

Mmmmmm…. lobster tacos!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s