Fyrdagars och hembakat bröd

Den senaste helgen har varit rätt så hektisk för oss, fast hektisk på ett roligt och blött sätt. 😉 I torsdags var det AW med Mattias jobb på ett ställe nära South Coast Plaza, vilket var mycket trevligt. Det är så roligt att vara ute på olika barer och restauranger här bara för att titta på folk. Jag blir helt fascinerad av alla kvinnor (och även vissa män) som har fixat sig på ett eller annat sätt. Det är ju så lätt att se när de är helt übersläta i ansiktet, har jätterattar eller ankläppar – very natural! 😀

Mattias med kollega

Sedan på fredag var vi bjudna på middag till Carolyne och Brian tillsammans med Joe och Fairyal. Det var en mycket trevlig kväll med god mat och en massa god dricka och det var extra roligt då det var första gången vi träffade Brian. Han var väldigt trevlig och lättsam, precis som Carolyne, och vi bestämde att vi ska spela golf tillsammans med dem nästa lördag på Strawberry Farms (så gulligt namn på en golfbana). Där har de ett paket där man först spelar golf och sedan äter brunch, så vi ska göra det tillsammans med dem. Kul!

I lördags så hade jag och Mattias en riktig slappardag hemma och på terassen, främst för att vi var rätt så bakis båda två. 😀 Jag bemödade mig dock med att baka ett bröd som jag fått recept på från Susanne P tidigare i år. Det blev fantastiskt gott och känns verkligen nyttigt! Tack Susanne! Det kommer bli en stående frukostfavorit hos oss framöver. 🙂

Frukost med nybakat bröd och smoothie

Sen hade vi middagsbesök från Sverige på kvällen så vi fick fixa lite inför det på em, men i övrigt så låg vi mest på varsin solsäng på terassen och slöade. Johan var här på middag på kvällen, vilket var jättekul, så vi grillade och njöt av god mat och ännu mer gott vin… dag tre… Johan är här för att jobba söndag till tisdag och kom i lördags och åker igen på onsdag, så det var kul att vi hann med en middag tillsammans.

Söndag em tillbringade vi i solen på ett cafe tillsammans med Sara (den svenska tjejen som vi träffat här) och Mark (en kollega/vän till Mattias). Efter det så var vi bjudna på BBQ till en av Mattias företags kunder som bor här i Newport Beach. De har ett stort hus uppe på en höjd där de har en helt fantastisk utsikt. Där bjöds det på en massa olika läckerheter från grillen – oxfilé, lax, kyckling, grönsaker – och självklart mer vin… dag fyra… Som tur är så blev det inte så sent då alla skulle upp och jobba i dag (förutom jag och kvinnan i paret vi var hos 😉 ).

Advertisements

2 thoughts on “Fyrdagars och hembakat bröd

  1. Ciao! Vilket tempo!! Det där brödet hade jag kunna tänka mig att få receptet på. Det ser ut som ett bröd jag fick smaka för ca 4 veckor sedan och blev lovade receptet…men nähe! Tjing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s