Plantfamiljen växer

De tomatplantor och limeträd som vi köpte för ett tag sedan står och njuter i solen varje dag och har tagit sig en del i storlek. Den första limen är på gång, fast det lär nog dröja ett tag innan den är så stor så att vi kan använda den. 🙂

Det är en liten en mitt på bilden, jag lovar! 😉

På en av tomatplantorna så är det några tomater på gång, så kanske om någon månad så har vi riktiga tomater på den. Ingen av oss vet ju riktigt hur lång tid det tar att det går från en grön liten knopp till en riktig tomat, så är det någon som besitter expertiskunskap så tas tips välkommet emot. 🙂 Hur som helst så verkar de trivas väldigt bra på terassen och vi får vattna dem nästan varje dag då det är så soligt för dem.

Vi har länge gått och tänkt att vi ska köpa kryddväxter också, så nu gjorde vi det äntligen i helgen som var. Det blev gräslök, basilika, rosmarin och mynta. Den sista ska kombineras med limen för att göra mojitos! Längtar så tills vi kan göra det! 😀 Sen ska vi göra egen pesto med basilikan när den har vuxit till sig lite mer. Mmm!

Vi har också köpt en planta som står utanför ytterdörren, vilket blev jättefint där! 🙂

Välkommen hem till oss!

Nu är det bara plantor inne som fattas, men det väntar vi med till vi har soffa, soffbord och lampor så att vi ser helheten innan vi börjar fylla med växter och blommor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s