Minibesök i går

Härom veckan fick vi veta att Nathalie, en kompis till Mattias från Zürich, skulle hyra ett hus i Malibu med några kompisar och att de gärna ville träffa oss. De landade i lördags och vi bestämde att de skulle komma ner till Newport Beach och hälsa på oss på tisdagen. Nathalie, Richard och Michelle anlände runt 16-tiden och fick sig ett glas rosébubbel innan vi tog med dem på en sightseeingtur runt Newport Beach och sedan ner mot Laguna Beach. Vi åkte ner på Balboa, körde förbi Crystal Cove State Park och stannade slutligen vid ett ställe i Laguna Beach som heter Casa del Camino. Det är ett hotell som ligger alldeles vid havet och har en restaurang och, bäst av allt, en rooftop bar med underbar utsikt.

Stället var proppfullt med folk, men vi lyckades efter lite väntan få ett bord och blev sedan kvar där ett bra tag avnjutandes iskalla mojitos och sen även chanpagne samtidigt som vi beundrade solnedgången. Helt fantastiskt!

Michelle, Nathalie och jag

Mattias, Richard, Michelle och Nathalie

Härlig solnedgång!

Efter vi druckit upp våra drinkar så begav vi oss tillbaka mot Newport Beach igen och denna gången tog vi färjan över mellan Balboa Island och Peninsula, bara för att de skulle få uppleva denna mysiga lilla färjetur. Det var otroligt vackert då solens sista ljus var kvar på himlen och färgade allt rosa. Vi körde sedan till Cannery där vi bestämt att vi skulle äta middag. Vi hade tur då vi inte gjort något bokning, utan lyckades få bord nästan direkt. Cannery är en restaurang som huserar i lokalerna till en gammal konserveringsfabrik för skaldjur, därav namnet Cannery. 🙂

Fokus på menyn är ju givet fisk och skaldjur så vi alla tog någon slags rätt med antingen fisk eller skaldjur. Jag valde en Ahi Tuna som serverades med Wasabipotatismos och sauterad babyspenat – den var helt fantastiskt god och definitivt något jag kommer äta igen! De andra tog Bouillabaise, hummer, en till tonfiskrätt och så en blandrätt med en massa olika skaldjur och fisk. Som grädde på moset så hade de även en kvällens special som var halva priset på många av deras viner – inte dåligt! Så vi drack ett väldigt gott vin tillsammans med maten och alla var supernöjda!

Ahi Tuna – yummie! Wasabimoset är gömt under tonfisken.

Det blev en väldigt lyckad kväll och våra gäster körde sedan nöjda och glada uppåt mot Malibu, fast beslutna för att hyra hus i Newport Beach nästa gång de är här! 😀 Det ser vi väldigt mycket fram emot för de är så gulliga. Nathalie, som är jättego, har vi ju träffat tidigare, men inte Richard och Michelle, så det var väldigt kul att få lära känna så härliga människor som de.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s