Jordbävning vid Mattias jobb!

I dag när jag satt vid datorn och chattade med Mattias på skype så känner jag hur marken börjar röra sig och samtidigt skriver Mattias – “Jordbävning!”

Hos mig kändes det inte så farligt mycket och höll bara på i några sekunder, men det visade sig att epicentrum låg bara en liten bit från Mattias kontor så han kände verkligen av det. Hela huset skakade och det var rätt så läskigt sa han. Den mätte 4,1 på richterskalan så den var rätt så kraftig ändå.

Där stjärnan är var epicentrum och nedanför ser ni var Nobel Biocare ligger… SCARY!

I måndags när jag var och slog lite golfbollar med den japanska grannfrun så frågade hon mig om jag hade ett earthquake emergency kit förberett hemma. Neeeej, hihi, sa jag lätt skrattandes, ska man ha det? JA!, sa hon, i Japan har jag alltid ett ståendes ifall något skulle hända!

Tydligen så var det en jordbävning natten mellan söndag och måndag vid tretiden, så det var så vi kom att prata om det i måndags. Hon hade vaknat av den, men varken jag eller Mattias kände något alls.

I Japan så har de väldigt mycket jordbävningar så där förstår jag att de måste ha det, men här är de inte så stora så tanken har aldrig ens slagit mig att man skulle behöva ha något sådant. Tror iofs inte heller någon av våra kompisar har det, så det kan vara så att hon överreagerar lite. Ska kolla runt för att försäkra mig om det bara. 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Jordbävning vid Mattias jobb!

  1. Det är inte lätt att vara förälder när barnen bor där det händer farliga saker. Jordbävning där dottern bor och upphittad 250 kg:s osprängd bomb 100 m från sonens bostad i München.
    Kolla på YouTube BOMB IN MUNICH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s