Malin på besök – dag två i LA

Jaha, nu har det gått några fler dagar utan inlägg igen… sorry!

Malin har precis åkt och det känns tomt utan henne. Jag hann liksom vänja mig vid att ha henne här som en del av vardagen, så nu känns det konstigt att hon inte är här längre. 🙂 Vi har verkligen haft en superrolig vecka och har hunnit med så otroligt mycket!

Vi började, som jag skrev tidigare, med en partykväll i LA. Dagen efter, i söndags, klev vi upp med ett huvud som var lite tyngre än vanligt, men väldigt nöjda med lördagskvällen. 😀 Frukost ingick inte på hotellet utan vi åkte istället till Joan’s on Third, vilket är ett mycket trevligt frukost/fika/lunchställe i Beverly Hills, inte långt från hotellet vi bott på natten innan. Jag var inte riktigt säker på om jag var körduglig med tanke på intaget från kvällen innan, men tryckte i mig några ballerinakex som Malin haft med sig och satte mig bakom ratten med förhoppningen om att inte bli stoppad av någon polis. 😉

Färden ner till Joan’s on Third gick fort och vi hittade en parkeringsplats nära vårt mål. Väl där beställde vi varsin smarrig frukost bestående av te och en slags joghurt, frukt och musliblanding och avnjöt den tillsammans med de andra som också hittat dit på söndagsmorgonen. Det var redan 28 grader ute och klockan var bara runt 10 så vi hade en varm och härlig dag framför oss.

Efter frukosten var nästa mål två butiker som Malin varit till förra gången hon var här – en som säljer vintagekläder och en som säljer hennes favvisjeans. Vi började med vintagebutiken Wasteland där vi sedan blev kvar i ca två timmar. Malin gick runt med väldigt nöjda och sökande ögon och plockade på sig plagg efter plagg efter plagg som skulle tas med in till provhytten. Hennes hög växte sig sakta större och större och när vi närmade oss kl 14 då vi hade en lunchbokning fick jag ringa och säga att vi blev 30 min sena och Malin fick speedprova alla kläder som hon hittat. Med min hjälp att springa fram och tillbaka och hämta nya plagg så blev det en väldigt effektiv provning och ca 30 plagg blev sex väldigt snygga och prisvärda fynd.

Nöjda, glada och lätt stressade körde vi till vårt nästa mål – lunchstället Ivy där det brukar finnas en del kändisar. Vi hade ju inte gett upp vårt hopp om att hitta någon att skvallra om. 😉 Vi fick plats utomhus och avnjöt varsin fräsch, smarrig sallad på en härlig uteservering som var fylld med blommor, vackert porslin och gulliga dekorationsdetaljer. Mycket väl värt ett besök för den som är i LA! Några kändisar såg vi dock inte, hur mycket vi än tittade runt oss och hoppades… 🙂

Efter lunchen hade Malin inte kunnat släppa tanken på vintagebutiken och de plagg som hon eventuellt inte hade hunnit se när vi var där så vi åkte tillbaka för en sista koll innan vi begav oss hemåt. Det blev två plagg till vid den sistan vändan och efter det styrde vi kosan söderut mot Newport Beach och vår lägenhet. Mattias föräldrar hade stannat kvar i vår lägenhet fram till söndag och kört mot Las Vegas på förmiddagen så vi missade dem precis.

När vi kom fram lassade vi in vårt bagage i lägenheten och tog genast en promenad för att njuta av solnedgången över Balboa Island. Helt magiskt! Efter promenaden lagade vi middag hemma och somnade relativt tidigt då vi båda var väldigt trötta efter lite för få timmars sömn natten innan. Malin låg ju också redan många timmar minus från sin flygresa och tidsskillnaden, så jag var otroligt imponerad att hon lyckats hålla sig vaken så länge som hon gjort.

Flera av de fina foton som finns med i inlägg från Malins visit är tagna av Malin så cred till henne! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s