Amerikansk vapenfantast vill deportera brittisk talkshowvärd från USA

Ni bara måste se dessa klipp där Piers Morgan (britt som bor i USA och har en talkshow) intervjuar Alex Jones som har skickat in en ansökan om att få Piers deporterad från USA för att han ifrågasätter vapeninnehav i USA. Det känns ju inte som någon dum idé att ifrågasätta vapeninnehav med tanke på hur många som går runt med vapen här i landet och vilka effekter det får. Vi såg senast skolskjutningarna i Sandy Hook tex.

Piers försöker lugnt och sansat intervjua Alex och ställa frågor, men blir hela tiden avbruten och överkörd av Alex pushiga och aggressiva sätt. Man riktigt vrider sig i stolen av obehag när man ser hur han går på och bara mal ur sig en massa dynga, samtidigt som man fascineras av att det finns människor som han som tar sig själva på så stort allvar.

Alex är en radiopersonlighet från södra (surprise?!) delarna av USA och har flera miljoner lyssnare. Det är verkligen skrämmande att någon som han får sitta i radio och prata och ha åsikter! Åsikter som många delar med honom, vilket är ännu mer skrämmande…

Intervjun är uppdelad i två klipp så ni måste klicka på båda för att se allt: 

Del 1: http://www.youtube.com/watch?v=ror9v2LwHoY

Del 2: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=t-v1UXFMzl0

Advertisements

2 thoughts on “Amerikansk vapenfantast vill deportera brittisk talkshowvärd från USA

  1. Karln är ju heelt sjuk i huvudet! Funderar om han inte är hög på något, för så otroligt onåbar kan ju inte en normal människa vara. Känner mig helt slut efter att ha sett hela intervjun. Och iom att han har så många lyssnare ser ju folk säkerligen upp till honom och det är håller jag med om att det är riktigt skrämmande.

    • Jag vet, jag blev också helt slut av att lyssna på hur han mal på. Man har bara lust att ge honom en lavett så att han tystnar. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s