Morsdag i USA 12 maj

I söndags var det morsdag i USA och självklart var det fullt med folk som firade sina mammor precis överallt. Vädret var jättehärligt, 28 grader, och vi var och åt brunch med Julie och Jason på ett ställe vi inte provat tidigare, Zov’s i Newport Coast, som är en del av Newport Beach. Maten var jättegod och vi åt massor så vi formligen rullade därifrån. Förutom oss så var stället självklart fullproppat med familjer som firade mors dag.

Efter brunchen tog Mattias och jag en tur till Fashion Island och kollade på nya badrumsmattor och hittade äntligen några som vi gillade och som även var på rea så de inte kostade en smärre förmögenhet. Dessa är av den där härligt fluffiga sorten som man bara vill gosa ner fötterna i och kommer bli jättebra i vårt badrum. Så för husfridens skull (så vi slipper stå och dra mattan fram och tillbaka för att själv få så mycket som möjligt av den) så köpte vi nya. 😀 Nejdå, så illa är det inte, men den vi har idag är från IKEA och är iofs ok, men då vi har dubbeltvättställ och en matta som inte är tillräckligt lång så kan vi inte stå båda två och gosa ner fötterna när vi gör oss i ordning på morgonen. I-landsproblem, jag vet, men det är inte så skönt att stå på de kalla klinkersplattorna med en fot och på en matta med den andra. 🙂

Efter att ha gått runt på Fashion Island en stund och smält maten lite grann så åkte vi till Sprinkles Ice Cream, då Mattias inte har provat den ännu. När vi kom dit så var det en rätt så lång kö utanför både glass- och cupcakesstället och vi fick vänta i ca 10 minuter innan vi kom in, men det är det verkligen värt! Jag valde Rocky Road (igen!) och Peanut Butter Cup medan Mattias gick på Vanilla Bean och Butter Pecan – Yummy!

När vi kom ut från Sprinkles så var kön ännu längre och jag var tvungen att ta kort på den, bara för att visa hur galet populära ställena är. Även när Anna och jag var där i onsdags så var det kö, dock inte så mycket som i dag, men ändå. En onsdag på em tycker man inte att det ska vara så välbesökt. Snacka om framgångsrikt koncept. 🙂

bild (4)

Här är min snygge man (och en massa andra som står och väntar på att få komma in och köpa glass och cupcakes) utanför Sprinkles med en stor glass i handen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s