Tackkort postade – check!

Nu är alltså våra bröllopstackkort äntligen postade! Det tog lite tid då vi först inte kunde bestämma oss för vilken bild vi skulle ha och sedan när vi väl gjort det så skulle vi beställa själva bilderna, samt korten som bilderna skulle sitta i.

Anna, som var här och hälsade på för två veckor sedan, hade med sig alla foton som hon hämtat upp hos vår fotograf Anna Roström, och sen fick vi korten från Majornas Tryckeri i Göteborg per post förra fredagen. Förra veckan blev det därför rejäl tomteverkstad för mig, men lite små förseningar i arbetet bl.a. p.g.a. att den dubbelhäftande tejpen tog slut och jag fick åka och köpa ny. Jag skulle sedan ha postat dem i fredags, men kom mig inte riktigt för att göra det, så det fick bli i måndags istället!

Runt 60 stycken kuvert blev det och varje kuvert skulle ha tre frimärken, så det blev en del jobb – puh! Som tur är så har frimärkena klister på baksidan så man slipper så och slicka sig torr om tungan när man sätter på dem. 😉

Nu tar det nog en till två veckor innan de når Sverige, vilket är helt otroligt. Varför ska det ta sååå lång tid över Atlanten för några små brev? Att vår container med möbler tog en dryg månad kan jag förstå för den går på båt, men post måste väl ändå gå med flyg, eller?

Förhoppningsvis kommer alla fram också, för i höstas så fick inte Mattias kustin Hanna sin inbjudan för att det var en, ja EN, siffra fel i hennes gatuadress. Den brevbäraren kan inte ha mycket koll på sitt område om han inte lyckas hitta henne även fast bara en siffra var fel. Inte imponerad! 😦

IMG_3533

Här är en bild från postkontoret nere på Balboa där jag spritt ut mig över hela den långa hylla/bänk som är till för att alla kunder ska kunna utföra sina ärenden på. Haha!

IMG_3510

Och här är en bild från tomteverkstaden hemma på köksbordet. 🙂

Advertisements

2 thoughts on “Tackkort postade – check!

  1. Tack för de fantastiskt vackra tackkortet.
    Fotot på er är helt magiskt vackert!!!

    Kram och önskar er många långa och underbart lyckliga år framför er som man och hustru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s