Saturday Farmers Market

I morse efter jag ätit frukost så åkte jag iväg till Farmers Market i Corona del Mar, som ligger ca 5 minuter från vår lägenhet. Det är en liten marknad som hålls varje lördag där olika småföretagare säljer sina närodlade produkter. Det finns allt från blommor, till fisk, färsk frukt och grönsaker, honung, kött, plantor och popcorn (?). Det sista kanske inte kan kallas närodlat ;), men fokus ligger på frukt och grönt så det finns en massa härliga grönsaker att välja på och man får även provsmaka solvarma frukter för att verkligen bli sugen på att köpa mer.

IMG_4180

Olika stånd med ett härligt utbud av närodlade och färska produkter

Jag handlade blommor till lägenheten, en ny liten suckulent samt lax som vi ska äta nu när Mattias kommer hem. Det har visat sig att det är en svensk kvinna och hennes brasilianske make som driver fiskståndet, så det är lite extra trevligt att handla från dem. Sen att fisken är otroligt god är ju självklart ett starkt köpargument. 😀

Nu när hösten och pumpornas tid är här så finns det självklart även pumpor i alla dess former och storlekar. Jag gillar verkligen den härliga orangea färgen som pumporna har, den verkligen lyser upp allt i sin omgivning.

IMG_4178

Här är det honungsförsäljaren som även säljer pumpor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s