Lördagsutflykt till LA

Då vi inte vet när mini ska få för sig att komma så passade vi i lördags på att åka upp till LA för en (sista?) dagstur på ett tag. På vägen upp så stannade vi till hos en bilhandlare för att testköra en ny andrabil, men hittade ingen vi riktigt föll för så jakten fortsätter. Då det ändå är ca 7 mil upp till LA och vi stannat till på vägen så var jag rejält kissnödig när vi kom fram till Joan’s on Third, vilket är vårt favoritställe i LA och där vi bestämt oss för att äta lunch.

Som vanligt så fanns inga parkeringsplatser precis utanför så vi körde runt kvarteret i jakt efter en plats och när vi såg en bil lämna en plats så slängde vi oss snabbt in där för att sedan med snabba steg (springa går liksom inte med denna stora magen 😉 ) gå mot Joan’s. Väl där så hade jag tur att det inte var någon kö till toaletten och sedan kunde vi snabbt beställa och få bord.

Maten var, som vanligt, suverän och vi mumsade i oss varsin halva av den Croque Monsieur och Pulled Pork sandwich vi beställt. Mätta och belåtna gick vi sedan mot bilen och får till vår fasa se en p-bot… Suck! Tydligen så hade vi, i all kisstress, inte läst skyltens finstilta text ordentligt. Där stod det att man under helgen behövde ett visst tillstånd för att få parkera just där. Jaha…

Lunchen blev lite dyrare än vad vi tänkt oss, men så kissnödig som jag var innan så hade jag nog nästan betalat $68 för att få en toalett, haha!

IMG_5337

Onödigt…

Lätt irriterade över vår slarvighet vid parkeringen så körde vi vidare mot nästa mår – Olson’s där vi skulle köpa varsin semla att mumsa på till fikat senare på kvällen. Väl där så fick vi tyvärr reda på att de bara fått in 20 st (!!??) och att de gått åt direkt på någon timme. Det förstår jag det, 20 stycken är ju inget! Som tur var så har de även börjat sälja svenskt lösgodis så istället för semlor fick det bli galet dyrt, men ack så färskt, svenskt lösgodis istället. Det har tydligen skeppats över med båt och jag förstår deras prissättning då det är utbud och efterfrågan som styr. Har nog aldrig betalat $6 för en liten påse med ca 12 godisar i hemma i Sverige, men men nöden har ingen lag. 😉 Och otroligt gott var det! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s