Bebisfotografering

När Linnéa var 10 dagar gammal var vi och fotograferade henne i en studio som ligger på Balboa Island som heter Classic Kids Newport Beach och som specialiserar sig på svartvita foton i vintage printstil.

Vi hade veckan innan varit ute och gått och då uppmärksammat att det ligger en fotostudio på Balboa Island som specialiserar sig på fotografering av barn i olika åldrar. Vi gick in och pratade med kvinnan som äger studion och hon berättade om sina foton, vilka alternativ som fanns samt att man bör fota en nyfödd bebis innan den blir ca två veckor gammal då de senare börjar bli lite mer aktiva.

Mattias och jag blev så imponerade av hennes arbete och gillade verkligen de foton hon hade i studion så vi bestämde oss för att boka en tid för vår lilla prinsessa. Vi fick tid i början av veckan därpå och hade sedan en hel eftermiddag i fotostudion med olika rekvisita samt fotopositioner. De flesta bilder togs på Linnéa, men vi tog även några där jag och Linnéa var med, där Mattias och Linnéa var med eller där alla tre var med.

Vi fick reda på att de skulle vara klara veckan därefter så vi fick komma tillbaka då för att kolla igenom alla bilder och välja ut vilka vi villa göra förstoringar av. När vi kom tillbaka så blev vi jätteglada över resultatet och valde flera stycken väldigt fina bilder på vår lilla tjej. De flesta ska förstoras och sättas upp hemma hos oss och några ska vi göra ett album av. Förstoringarna skulle ta fyra veckor att bli klara så vi är väldigt nyfikna på hur de blir. Bara två veckor kvar nu… 😀

Advertisements

One thought on “Bebisfotografering

  1. Pingback: Fotografering av Linnéa 10 dagar | OC living by: Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s