Linnéas första Duffybåttur

Mina föräldrar och Mattias föräldrar var här samtidigt under en veckas tid och då passade vi på att hitta på lite olika roliga saker tillsammans. Bland annat så var vi ute på en båttur med en Duffybåt, vilket ingen av dem hade provat tidigare. Tyvärr så lyckades vi pricka in den mest blåsiga dagen på året för denna utflykt så väl påklädda begav vi oss iväg.

Jag ringde innan och frågade ifall de hade täckta båtar också och fick veta att vissa är täckta och vissa inte, så det var först till kvarn som gällde. När vi kom dit så hade vi turen att få en som var täckt och begav oss ut på böljan blå i marinan nedanför vår lägenhet. Det är verkligen mysigt att köra runt sådär bland alla små öar och båtar och man får en helt annan bild av marinan än när man ser den från land, som vi vanligtvis bara gör.

När vi väl kom ut så blåste det en hel del och vindarna var friska, men med väggarna uppe och varma kläder på så var det riktigt mysigt! Vi hade packat med oss picknick som vi mumsade i oss efter en stunds båtfärd. Det blev allt från snittar med tonfiksröra och pulled pork, till jordgubbar och chips och till det så drack vi vin och öl.

Linnéas första båttur spenderade hon i en bärsele på min mage och hon lyckades sova sig igenom i princip hela färden, hihi! 😀 Mössan vi hade på henne när vi åkte hem från BB och som då var väldigt stor, har inte kommit till användning sedan dess. Förrän nu och då var den nästan för liten! Vår lilla groda har blivit så stor! ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s