Fotografering av Linnéa 10 dagar

Sleeping beauty

Här i USA är det populärt att fotografera sina barn när de är riktigt små i olika “poser” och ibland även med rekvisita. Ni har säkert sett bilder på små bebisar som ligger i korgar, med söta mössor, rosetter mm. Nu var det inte riktigt vad vi tänkt oss utan, som jag skrev tidigare, så hade vi sett en fotostudio på Balboa Island som specialiserar sig på fotografering av barn och allt i svart-vitt.

Kvinnan som har fotostudion tar otroligt fina bilder och vi bestämde oss för att träffa henne för att se om vi skulle fota Linnéa. Efter att ha varit där så visade det sig att hon inte bara tar fina bilder utan även är en väldigt mysig person och jättetrevlig. Tydligen så ska man fota barnen inom de första 14 dagarna då de under den tiden är som enklast att lägga i olika positioner utan att streta emot. Vi bestämde oss direkt för att boka en tid och fick en när Linnéa var 10 dagar gammal.

Fotograferingen gick jättebra och Linnéa var så duktig. Hon lyckades både kissa och bajsa på Mattias och mattan i rummet under tiden vi var där, haha! 😀 Temperaturen i rummet var riktigt varm för att vår lilla bebis skulle vara avslappnad och sömnig och därmed också enklare att arbeta med. På de flesta bilder är hon utan kläder och ligger hopkurad i olika positioner och är bara så otroligt söt!

 Här är några andra underbara bilder på vår lilla älskling. Vi har förstorat dessa och ska sätta upp på väggen hemma som en trio. Så fina! 😀

Efter en vecka fick vi komma tillbaka och titta på bilderna samt välja vilka vi ville förstora. De var alla så fina så det var svårt att välja, men vi kom fram till några olika som vi skulle förstora till oss själva, men även två som vi förstorade och tänkte ge till våra föräldrar.

Det tog sedan ca fyra veckor innan vi fick bilderna och som tur var så var det precis när alla våra föräldrar var här och vi kunde ge dem bilderna tillsammans. De blev jätteglada och lovade att de skulle rama in dem och sätta på väggen där hemma. ❤

Advertisements

One thought on “Fotografering av Linnéa 10 dagar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s