Balboa Island Art Walk 2014

Idag när Mattias och jag tog en promenad ner till Balboa Island så tyckte vi först att det verkade vara extra mycket folk i rörelse och som om något var på gång, vilket sedan visade sig stämma. När vi gått runt halva ön så började vi höra musik som spelades och såg människor som stod och tittade på någon som underhöll. När vi kom närmare så såg vi att det var ett litet band som spelade och sjöng och samtidigt så såg vi skyltar för Balboa Island Art Walk 2014, vilket vi förstod var vad som pågick.

Helt plötsligt var hela utsidan av Balboa Island, en ca 400 m  lång promenadväg, full med olika utställare av målningar, smycken, krukor samt andra sorters konstverk och med jämna mellanrum så stod olika band och spelade. Gångvägen runt ön är inte mer än ca 2 m bred så ni kan tänka er att det inte var bästa stället att gå på med en barnvagn då det kryllade av folk och utställare. Vi plöjde oss igenom ca 3/4 av eventet, men sedan gav vi upp och gick in på en parallellgata där det var helt folktomt. Puh!

Vädret var toppen, det var väldigt trevligt att titta på allt som ställdes ut och det fanns många fina saker, men vi köpte inget idag. 😀 Det är dock väldigt mysigt att bo alldeles vid denna ö och få ta del allt vad de hittar på där nere när vi är på våra promenader.

IMG_6940

Fler än vi som var ute med barnvagn och förbannade alla som gick i vägen 😉

IMG_6942

Små band som underhöll längs vägen

IMG_6938

Fullt med folk och utställare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s