Min första mors dag!

mothers-day1

Här i USA så var mors dag redan den 11 maj och då vi bor här så firade vi den dagen istället för den svenska mors dag 25 maj. 🙂 Jag tyckte iofs att vi skulle fira båda, men det gick inte hem så bra med familjen, haha! Mattias föräldrar var fortfarande här den 11 maj så det blev firande av både mig och Gunilla den dagen.

Vi började mors dag med en långpromenad i solen ner till Balboa Island och tog sedan båten över till Peninsula. Vädret var (som vanligt) toppen och vi strosade runt och njöt. Mattias och hans pappa lagade sedan mat till oss och bjöd på en härlig Surf and Turf på hummer och oxfilé som vi avnjöt ute på terassen i seneftermiddagssolen. Det var verkligen jättehärligt och som toppen på allt så firade Linnéa och Mattias mig med presentkort på en tre timmars behandling på ett spa här i Newport Beach. Det var en timmes massage, en timmes ansiktsbehandling och slutligen en timmes manikyr – nice! 😀

I lördags så utnyttjade jag min present och avnjöt nästan en heldag på spa. Det var så härligt! Tänk om man fick börja varje lördag med en massage klockan 10, efterföljt av ansiktsbehandling och manikyr… Hon som masserade mig frågade till och med om hon skulle massera mig i hårbotten, vilket är något av det bästa som finns, så gissa om jag sa ja! Jag fick också lite axel- och nackmassage vid ansiktsbehandlingen och även hon frågade om hon skulle massera min hårbotten – lycka! Två gånger på samma dag! 😀 Kan lova att det var en väldigt nöjd mamma som kom hem till sin kära make och dotter den eftermiddagen!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s