Äntligen hemma i Sverige!

20140620-020644-7604658.jpg

I em svensk tid landade vi på Arlanda efter en lång flygning från LAX. Resan gick jättebra och Linnéa kände inte av tryckförändringarna alls utan sög glatt på nappen eller sov. Vi hade bokat en bassinett till henne och hon somnade gott i den sin vanliga läggdagstid. Tyvärr så var ju inte flighten så lång som hennes natt brukar vara, utan hon (och vi!) blev väckt runt midnatt vår tid för att äta frukost och förbereda för landning. Hon sov sedan av och till under slutet av resan och även på sista flighten.

Vi hade uppgraderat oss till business på flyget mellan LAX och Frankfurt, vilket var otroligt skönt. Mycket plats, superservice och bara lite lyxigare helt enkelt. 🙂 Precis som vi ville ha det på Linnéas första flygning.

Jag promenerade bak till economy för att se vad som väntar mig på hemvägen och fick rysningar. Det var trångt, varmt och massor med folk! Puh! Tänk, bara tänk, om man alltid kunde flyga business. 😀

Nu är det tyvärr inte en realitet för oss utan economy är det som gäller för det mesta och visst går det bra och visst kommer det gå bra på hemresan, men när man står där och jämför så är skillnaderna STORA! Och vem vill inte ha det bästa?!

Ja, ja… vad är väl en bal på slottet! 😉

Gunilla och Sune stod ivrigt väntande på oss när vi landat och efter lite fix och trix med att få in all packning i bilen så begav vi oss till stugan.

Väl där fick jag äntligen äta Arboga leverpastej på knäckebröd med Bregott Havssalt – såååååå gott och som jag har längtat! 😀

Linnéa sov en stund när vi kommit till stugan och efter hennes “middag” så la både hon och jag oss för att sova. Det började bra den första 1,5 h, men sen så blev hon klarvaken och vägrade sova mer. Det är ju inte hennes fel att tiden ändras och hon inre är trött.

Hon snackade så mycket ett tag så jag var tvungen att spela in det. Ska lägga upp när jag har datorn. Just nu ligger jag i sängen bredvid surrfian och skriver då det är omöjligt att sova. Det kommer bli en låååång natt! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s