Shopping i OC!

Här kommer tips om shopping runtom Newport Beach till alla våra shoppingglada vänner! 😀

Fashion Island

FI ligger strax under 3 km från vår lägenhet och är ett stort utomhusshoppingcenter som byggts inspirerat av Italien. Det är väldigt trevligt att gå omkring här då man inte är instängd i ett luftkonditionerat jättekomplex utan kan sitta ute och fika och titta på folk mellan butiksbesöken. De flesta stora varuhus finns här – Macys, Neiman Marcus, Nordstroms och Bloomingdales – sen finns det även en stor mängd olika butiker med kända varumärken.

De har öppet 10-21 måndag till fredag, 10-19 på lördag och 11-18 på söndag. Det finns gott om parkeringsplatser utanför och man kan till och med få valet parking om man känner för det. Skulle man bli hungrig eller fikasugen så finns det många restauranger och caféer runtom shoppingcentrat. Det finns även en bio för den filmsugne.

För att läsa mer om Fashion Island och se alla butiker som finns klicka här.

South Coast Plaza

SCP ligger ca 12 km från vår lägenhet och är ett av de störa shoppingcentra i södra Kalifornien där alla butiker ligger inomhus i en jättebyggnad med flertalet sidobyggnader sammankopplade med gångbroar. Alla stora varuhus finns här så som Saks Fifth Avenue, Macys, Neiman Marcus, Nordstroms och Bloomingdales, sen finns det i princip alla high endmärken så som Hermes, Louis Vuitton, Gucci, etc etc. Uppe på det finns det så gott som alla andra kända (och en del för oss okända) märken man kan önska sig. Alltså, en shopaholics drömställe! 😀

De har öppet 10-21 måndag till fredag, 10-20 på lördag och 11-18.30 på söndag. Här finns det ännu mer gott om parkeringsplatser utanför och även här kan man få valet parking om man känner för det. Skulle man bli hungrig eller fikasugen så finns det många restauranger och caféer runtom shoppingcentrat. Det finns även en bio för den filmsugne.

För att läsa mer om South Coast Plaza och se alla butiker som finns klicka här.

Carlsbad Premium Outlets

Premium Outlets ligger ca 89 km från vår lägenhet och är ett utomhusshoppingområde med enbart outletbutiker. Där kan man göra bra fynd från flera kända märken som har satt i system att erbjuda kläder i deras outletbutiker runtom i landet. Premium Outlets finns i många andra delar av USA också.

De har öppet 10-21 måndag till lördag och 10-19 på söndag. Här finns det gott om parkeringsplatser. Skulle man bli hungrig eller fikasugen så finns det några olika restauranger och caféer runtom shoppingcentrat.

För att läsa mer om Carlsbad Premium Outlets och se alla butiker som finns klicka här.

Tillbaka till Info för besökare

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s