Transport flygplats t/r

Det finns tre olika alternativ till att ta sig från flygplatsen till oss, eller annat resmål i Kalifornien.

  1. Hyrbil
  2. Taxi
  3. Shuttlebus

Från Los Angeles International Airport (LAX)

Flyger ni till LAX och planerar resa runt i Kalifornien så föreslår vi att ni hyr en bil och kör ner till Newport Beach, vilket är dryga 7 mil. Alla stora hyrbilsfirmor finns på flygplatsen och har shuttlebussar som tar er direkt till hyrbilsområdet och ni kan enkelt förboka en bil via nätet. Ett annat alternativ är att åka taxi, vilket inte behöver bokas utan ni tar enkelt en utanför flygplatsen. Kostnaden för en taxiresa, enkel väg, mellan LAX och Newport Beach är ca 150 USD. Flygbussar så som vi är vana vid i Sverige finns tyvärr inte. Det tredje, och absolut billigaste sättet, är att boka en transport via www.shuttlefare.com. Se instruktioner nedan hur ni går till väga. Då kostar en enkelresa som billigast för en person ca 50 USD, 2 personer 60 USD. Viktigt att veta är att man delar fordon med andra personer då det är en shuttle.

Från John Wayne Airport, Orange County (SNA)

Flyger ni till SNA så hämtar och lämnar vi er gärna. Planerar ni att resa runt i Kalifornien så går det utmärkt att hyra bil redan på flygplatsen. Det går även bra att ta taxi från flygplatsen hem till oss, vilket görs direkt utanför flygplatsen. Kostnaden för en taxiresa, enkel väg, mellan LAX och Newport Beach är ca 45 USD. Flygbussar så som vi är vana vid i Sverige finns tyvärr inte. Det tredje, och absolut billigaste sättet, är att boka en transport via www.shuttlefare.com. Se instruktioner nedan hur ni går till väga. Då kostar en enkelresa som billigast för en person ca 17 USD, 2 personer 27 USD. Viktigt att veta är att man delar fordon med andra personer då det är en shuttle.

Hur boka Shuttle Fare Airport Shuttles: www.shuttlefare.com

Börja med att välja flygplats samt vilken/vilka vägar ni vill ha prisuppgifter för. Sedan klickar ni på Residence/Business, fyller i vårt postnummer 92660 (eller det till platsen ni ska till) och väljer antal personer som ska åka. Efter det klickar ni på Get Quote och väntar. Email behöver man inte fylla i. Datorn räknar då ut kostnaden för att åka från eller till flygplatsen, eller både och. När jag kollar själv så kostar enkel väg från oss till LAX för en person bara 50 USD/350 kr, vilket är superbra!

Tillbaka till Info för besökare

Advertisements

One thought on “Transport flygplats t/r

  1. Pingback: Uppdaterad info om hur ta sig från och till flygplatsen « OC living by: Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s