Mer bilder från bröllopet!

I dag så mailade vår fotograf Anna Roström oss om att hon gjort klart alla bilder från vårt bröllop. Hon har lagt upp en hel del på sin blogg samt gjort ett webbildspel där en massa bilder rullar tillsammans med musik. Jättefint blev det och vi är så nöjda!

Vi satt halva dagen och tittade på bilderna och blev genast förflyttade tillbaka till vår stora dag den 16 februari. Det var så härligt att få se genom bilder allt som hände under dagen, då den gick så otroligt fort för oss och vi inte hann reflektera över många av sakerna som skedde. Alla gästers ansikten, vad de var med om under dagen, vad vi var med om under dagen, vad gästerna hade på sig, deras ansiktsuttryck när de tittade på oss i tex kyrkan, alla som höll tal, mm mm. Det var med många skratt, stora leenden och en del tårar som vi tittade igenom bilder och vi kan inte säga det nog med gånger – vi är supernöjda!

Utöver de bilder som är på bloggen och i bildspelet så har vi även fått en länk till en websida där alla våra bilder ligger och nu gäller det för oss att bestämma oss för vilken bild vi vill ha till tackkortet, vilka bilder vi vill förstora och vilka vi ska ge bort till familjen. Bland över 900 bilder så kommer det bli lite lurigt, men det är ju verkligen ett lyxigt problem då bilderna är helt fantastiska och vi är supernöjda med vår bröllopsfotograf. 🙂

Här är en länk till hennes blogg där en mängd härliga bilder från vårt bröllop ligger: Blogg

Och här är en länk till webbildspelet (kom ihåg att ha på volymen på datorn när ni kollar på det!): Slideshow

Vinter_brollop_Ekolsunds_slott Vinter_brollop_Ekolsunds_slott Vinter_brollop_Ekolsunds_slott

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s